Ce trebuie sa stii despre procesoarele Intel inainte de a investi in laptopuri SH

avantaje antivirus
Pe baza caror criterii alegi un antivirus bun?
5 februarie 2020
Chrome OS
Sistemul de operare Chrome OS: 10 ani de la lansare
4 martie 2020

Ce trebuie sa stii despre procesoarele Intel inainte de a investi in laptopuri SH

laptopuri SH

Inainte ca persoanele interesate sa investeasca in laptopuri SH sa faca acest pas important, este bine sa afle mai multe lucruri despre procesoarele Intel, astfel incat sa aleaga in mod corect varianta care le este utila. Pentru ca magaziul online https://calculator-ieftin.ro ofera cumparatorilor posibilitatea de a investi in laptopuri Intel Celeron, Intel Pentium 4, Intel Pentium M, cu AMD, Intel Core 2 Duo, Intel Core I3, I5 si I7, aceste denumiri nu ar trebui sa ramana simple denumiri, ci sa aiba o semnificatie pentru ei.

In ce laptopuri SH poti investi cu incredere cunoscand mai multe lucruri despre procesoarele Intel?

Generatia de laptopuri refurbished sau second hand Intel Core este cea mai raspandita in randul laptopurilor si desktopurilor. Generatia Core se imparte in generatia Core 2 si Core I. Generatia Core I se imparte in categoriile I3, I5 si I7, disponibile si in oferta magazinului online mai sus mentionat. Cu alte cuvinte, laptopurile generatia Core I3 au procesoare bune, cele de generatia Core I5 au procesoare foarte bune, iar cele de generatia Core I7 au procesoare excelente. Procesoarele I3 sunt dual core, cu doua nuclee, cele I5 au patru nuclee, iar procesoarele I7 au 6 nuclee. Pe intelesul tuturor, Intel Core inseamna brandul, iar I3, i5, i7 inseamna modelul de brand. Procesoarele din generatia 8 sunt mai noi, iar cele din generatia 1 sunt mai vechi.

Laptopuri refurbished | Laptopuri SH | Calculator-Ieftin.ro

laptopuri refurbished

Generatia Intel Pentium impresioneaza prin putere si prin viteza, pot avea mai multe nuclee si se apropie de performante generatiei Core si chiar si in prezent ocupa un loc mai important in gama procesoarelor low end. Generatia Intel Celeron, pe de alta parte, include laptopuri optimizate pentru un consum redus de energie, nu neaparat pentru performante ridicate. Majoritatea sunt single core, insa sunt disponibile si variante dual Core, net superioare celor prezentate anterior. aceste procesoare sunt destinate laptopurilor accesibile din punct de vedere financiar.

Este foarte important ca inainte de alegerea laptopului, oamenii sa faca diferenta intre tipurile de procesoare disponibile. Aceasta este cea mai importanta componenta a unui laptop, insa nu trebuie uitata si necesitatea unei placi video dedicate, a unei memorii RAM ridicate si a schimbarii HDD-ului cu SSD-ul. In oferta magazinului online mai sunt disponibile si laptopuri AMD, mult mai slabe fata de cele Intel, insa foarte eficiente pentru uz casnic, pentru cei care le cumpara pentru batranii sau pentru copiii familiei care abia invata sa foloseasca un laptop.