Avantajele comenzilor online pentru cei care comanda prajituri si torturi

In prezent, tot mai multe persoane aleg sa cumpere torturi la comanda pentru ca cele standard pe care le gasesc in cofetarii nu respecta toate dorintele lor. Fie sunt prea mici, fie sunt prea mari, fie nu au ingredientele dorite, si toate aceste detalii au potentialul de a se transforma intr-o sursa de stres.

Cu torturi la comanda, tortul dorit va arata exact asa cum isi doreste persoana care comanda, comenzile se pot plasa intr-o cofetarie online cum este si eTorturi.ro si tortul ajunge direct la destinatie.

Torturi la comanda | etorturi.ro

torturi la comanda

Sunt numeroase avantaje pe care cei care comanda torturi si prajituri online le au:

Economia de timp

Timpul este una dintre cele mai mari resurse ale fiecarei persoane si se fac eforturi considerabile pentru petrecerea acestuia in moduri cat mai placute. Comandand online prajiturile si torturile este eliminata nevoia de a merge la magazine, de a cauta prin tot orasul tortul perfect, de a sta la cozi interminabile in trafic si la alte cozi in cofetarii. Cu ajutorul comenzilor online, fiecare persoana poate face o bucurie celor dragi, comandand prajituri sau torturi direct acasa.

Torturile si prajiturile au dimensiunea dorita

Un tort prea mic se va dovedi o mare problema, atunci cand nu poate fi impartit astfel incat fiecare persoana sa primeasca o bucata decenta. Un tort prea mare nu va fi consumat si este posibil sa fie uitat in frigider pana in momentul in care va fi aruncat. Oricum este mai bine sa fie mai mare decat prea mic. La fel se intampla si cu prajiturile. 10 invitati nu vor putea imparti 4 prajituri si nu este elegant din partea gazdei sa ii determine sa faca asta. Comandand online, clientul poate specifica clar dimensiunea tortului si numarul de prajituri dorit, precum si data si ora la care doreste sa fie livrata comanda. Cofetaria care primeste solicitarea va executa totul conform comenzii si lucrurile vor fi in buna ordine.

Posibilitatea de a personaliza tortul

Tortul poate fi personalizat in functie de solicitarea clientului. Un tort standard cumparat din cofetarie, de cele mai multe ori nu se poate personaliza. In cofetarii lucreaza, de obicei, doar persoanele care vand in timp ce laboratorul se afla in alta locatie si, pentru cei care isi doresc de exemplu numele scris pe tort, sau un alt mesaj, acest lucru poate sa nu fie posibil pentru ca vanzatoarea nu dispune de instrumentele si materialele necesare pentru a scrie pe tort.

Si prajiturile pot fi personalizate. Micile briose cu banuti pe care se scrie un mesaj sunt absolut superbe si potrivite perfect unei petreceri tematice. Acestea insa vor fi obtinute doar prin comanda prealabila, din aceleasi motive enuntate mai sus. Exista si posibilitatea de personalizare cu stegulete sau chiar cu panglici inscriptionate, insa toate aceste detalii se pot obtine la comenzi si, in mod special, la comenzile online.

O surpriza dulce

Persoana draga poate fi surprinsa atunci cand un tort sau o prajitura ajunge la usa, fara ca ea sa o fi comandat. Este o surpriza draguta de care oricine ar trebui sa se bucure cel putin o data.